Smarriga rawfood saffransrutor 💛

Nu Àr det dags att jag delar med mig av mitt super lyxiga och juliga recept pÄ nyttiga, antiinflammatoriska, nÀringsrika och extremt goda saffransrutor.

Jag har utgÄtt frÄn förra Ärets recept pÄ saffransbollar och Susanna Moen's rawbollar av olika slag och skapat detta som ett sammelsurium av allt. Resultatet blev vÀldigt lyckat! Alla som fÄtt smaka dem Àlskar dem! SÄ det Àr inte bara jag...



Saffransrutor

1 dl mandlar
1 dl havregryn 
1 dl pumpafrön 
2 skopor cleancollagen (kan uteslutas)
2 förp. saffran
1/2 tsk salt 
6 fÀrska urkÀrnade dadlar
1 1/2 msk kokosolja 
1 msk vatten

(SjÀlvklart sÄ anvÀnder jag mig av ekologiska produkter i den mÄn det gÄr )

Gör sĂ„ hĂ€r: Mixa alla ingredienser till en jĂ€mn kletig massa. Tryck ut i önskad form (jag anvĂ€nder matlĂ„dor i glas som jag klĂ€r med plastfolie eller bakplĂ„tspapper för enklare framtagning). Toppa med riven kokos och stĂ€ll in i frysen i minst ett par timmar. 
(GĂ„r ju sĂ„klart Ă€ven att rulla till bollar om sĂ„ önskas, jag Ă€r bara för lat för att göra det.) 

BNjut!!


Om du testar dessa sĂ„ vill jag gĂ€rna veta vad du tycker om dem. Och tagga mig gĂ€rna i eventuella inlĂ€gg om dem i dina sociala medier. 
#1 - - Anonym:

Kanske ska prova😋/ Mikaela

Svar: Gör det!! Och tack för det goda fikat igĂ„r!! 😘😘😘
Sandra Vulkan

#2 - - Anonym:

Det var ditt recept😍/ Mikaela

Svar: đŸ˜â€
Sandra Vulkan